Betiltják a szexhajókat a Boden-tavon

Hogy lecsillapítsa a Boden-tó hajóin megrendezett szexpartik körüli vitákat, a Boden-tavi Hajózási Vállalat (BSB) megszigorítja a hajóbérlési és -fuvarozási szerződések feltételeit.

A jövőben nem engedélyezettek a kifejezetten szexuális célú rendezvények - közölte Petra Pollini, a BSB üzletvezetője. Az úgynevezett flatrate-bulik, amelyek kifejezetten az alkoholfogyasztásra buzdítják közönségüket, szintén tabuvá válnak.

Pollini azt állította, hogy a háttérben egyáltalán nem áll szexuális intolerancia. Hozzátette, a folyamatban lévő szerződések érvényesek maradnak, ennek megfelelően az idén még elindul egy swingerhajó az Ausztria, Svájc és Németország határánál fekvő Boden-tavon.

A jövőben a szervezőknek be kell mutatniuk a használati koncepciót, amelyben leírják, milyen rendezvényt terveznek a tavon közlekedő hajón. Szerződés csak akkor születhet, ha egy hasonló rendezvény a szárazföldön is engedélyezhető lenne.

A hajók az eddigi gyakorlatnak megfelelően a továbbiakban sem használhatók szélsőséges vallási vagy politikai célokra.
Egyes helyi politikusok erkölcstelennek ítélik a swinger- és más erotikus hajókat. Uli Burchardt, Konstanz főpolgármestere is elutasította a BSB flottájának szexuális rendezvényekre történő bérbe adását.

Pollini szerint a "Torture Ship", amelyen június végén 600 extravagáns lakk- és bőrruharajongó bulizott, megfelel a kritériumoknak - írja a hirado.hu.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.