Az ember a név mögött (X)

Van, akit az árnyoldalai rajzolnak ki a legpontosabban. Az ember a név mögött 1. rész: Putyin. Október 2-án a NatGeón!

 Donald Trump, Vlagyimir Putyin, Szaddam Huszein, Pablo Escobar. Mindannyian híres, befolyásos és megosztó személyiségek, akiknek igazi arcát eddig csak kevesen ismerhették meg.

 

Államférfi vagy diktátor? Drogbáró vagy ravasz üzletember? Gengszter vagy rapmogul? A hírességek nyilatkozataival, tetteivel tele van a média, igazi személyiségük, valódi arcuk azonban sokszor homályban marad. A National Geographic Channel Az ember a név mögött című új sorozata most megpróbálja szétválasztani a legendát az igazságtól, és olyan hírességekről fest közeli portét, mint Vlagyimir Putyin, Suge Knight, Pablo Escobar, Donald Trump, Szaddám Huszein, vagy Arnold Schwarzenegger.

A filmek hitelességét a megszólalók személye is biztosítja: olyan ellenségek, szövetségesek, közvetlen munkatársak, bizalmasok, valamint oknyomozó újságírók nyilatkoznak egy-egy hírességről, akik valóban sokat tudnak róluk és jól ismerik őket. A sorozat stábja szinte az egész világot bejárta, hogy kamera elé állítsa az olyan illusztris interjúalanyokat, mint például John Jairo “Popeye” Velásquez, Pablo Escobar első számú bérgyilkosa, vagy Dr. Mowaffak al-Rubaie iraki politikus és emberjogi harcos, akit kegyetlenül megkínoztak Szaddám Huszein emberei, és aki később a diktátor kivégzését felügyelte.

Pillantson be Ön is a hírességek életébe, és ismerje meg valódi személyiségüket!

Az ember a név mögött – október 2-től vasárnap esténként 20 órakor a National Geographic Channel műsorán! 


Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.