Arcműtéten esett át Berlusconi

Négy órás műtét várt ma Silvio Berlusconira, akit még 2009-ben vágott arcon egy feldühödött férfi a Milánói Dóm egy makettjével.

A műtéten a 74 éves olasz kormányfő állkapcsát állították helyre, mivel a támadás óta rágási gondokkal küszködött.

A Raitre olasz televízió felvételén Berlusconi látható vérző szájjal 2009. december 13-án, azt követően, hogy egy fiatalember arcon ütötte Milánóban, ahol támogatói előtt beszélt.
A Raitre olasz televízió felvételén Silvio BERLUSCONI olasz miniszterelnök látható vérzõ szájjal 2009. december 13-án, azt követõen, hogy egy fiatalember arcon ütötte Milánóban, ahol támogatói elõtt beszélt. Berlusconit azonnal autójába tuszkolták és kórházba vitték. (MTI/EPA/ANSA/RAITRE)

Alberto Zangrillo, a miniszterelnök orvosa elmondta: csont átültetést és beültetést végeztek Berlusconin egy milánói kórházban. A támadás során a kormányfő orra és fogai is eltőrtek, szája felszakadt.

A támadó, Massimo Tartaglia az orvosi vizsgálat szerint nem alkalmas a bírói tárgyaláson való megjelenésre, mivel nincs beszámítható állapotban. Még egy évig megfigyelés alatt tartják egy elmegyógyintézetben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.