Arab fiatal holttestére bukkantak Jeruzsálemben

Tizenéves arab fiatal holttestére bukkantak szerda reggel Jeruzsálem erdős részén. A rendőrség nem tartja kizártnak, hogy az áldozatot Kelet-Jeruzsálemből rabolhatták el bosszúból a három izraeli tinédzserért, akiket június közepén raboltak el és öltek meg – közölte az izraeli katonai rádió.
A Beit-Hanina jeruzsálemi arab lakónegyedből éjjel jelentették egy 16 éves fiatal eltűnését. Palesztin források szerint erőszakkal bekényszerítettek egy autóba, majd elhajtottak vele. Az izraeli rendőrség még vizsgálja, hogy a szerda reggel talált holttest valóban az előző este elrabolt fiatalé. 

A rendőrség lehetségesnek tartja, hogy a gyilkosságnak nincs semmilyen politikai vonatkozása, hanem családi viszály miatt ölték meg a palesztin tizenévest, és így halálának semmi köze a június 12-én elrabolt és megölt három izraeli fiatal ügyéhez.

Az erőszak nyomait viselő holttest megtalálásának hírére szerda reggel több tucat arab fiatal összetűzésbe került az izraeli biztonsági erőkkel Jeruzsálem Suafát nevű negyedében.

Miki Rózenfeld rendőrségi szóvivő elmondta, hogy miután értesítették őket az emberrablás gyanújáról, útelzárásokat emeltek, és fokozták a városban a biztonsági készültséget.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.