Agyondicsérte Putyint a brit EP-képviselő

Diane James, a brit Függetlenségi Párt (UKIP) európai parlamenti képviselője csodálattal méltatta az orosz elnököt, és dicsérettel illette őt, amiért nacionalista vezetőként kiáll hazájáért.

„Én csodálom őt. Ő egy nagyon erős vezető" – mondta Vlagyimir Putyinról az LBC rádió választási vitaműsorában a képviselőnő, aki nemrég családi okok miatt visszalépett az északnyugat-hampshire-i jelöltségtől.

Diane James véleménye tükrözi a brit euroszkeptikus párt vezetőjének véleményét. Nigel Farage korábban azt mondta, csodálja, ahogy Putyin a szíriai polgárháború ügyét kezelte.

„Csodálom őt azért, ahogy a hazájáért kiáll. Ő nagyon nacionalista" – fejezte ki véleményét az EP-képviselőnő, majd dicsérte az orosz elnököt, amiért szembe mert szállni az ukrajnai uniós befolyással, és kifejezi azon félelmét, hogy az orosz lakosság veszélybe kerülhet Ukrajnában.

Az Independent megemlíti, hogy Nigel Farage pártelnök korábban csak annyit fűzött hozzá az ukrajnai konfliktushoz, hogy aki az orosz medvét provokálja, az számíthat a reakcióra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.