A szexbotrány dacára sem mond le Berlusconi

"Messze én vagyok a legjobb miniszterelnök az olasz történelem legutóbbi 150 évében" - jelentette ki Berlusconi csütörtökön a Szardínia és Korzika közt található La Maddalena szigeten, ahol José Luis Zapatero spanyol kormányfővel folytatott tárgyalást.

Berlusconi tagadta, hogy prostituáltakkal érintkezett, és a botrányok dacára sem mond le. A közös sajtótájékoztatón újságírók kérdéseire válaszolva Berlusconi kijelentette, hogy egy olyan személy áldozata, aki botrányt akart kavarni. Ezzel Patrizia D,Addarióra célzott, arra a prostituáltra, aki nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen a nő állítólag egy szerelmi légyott részleteit beszélte meg a miniszterelnökkel. Arról még nem döntött, hogy feljelenti-e a nőt -  tette hozzá a kormányfő.

"Soha nem fizettem egyetlen eurót sem egy nőnek, én a hódítást részesítem előnyben" - fogalmazott a 73 éves Berlusconi, aki arról is beszélt, hogy nőpárti, közismerten csodálja az asszonyokat, soha nem tett negatív megjegyzéseket rájuk. "Hogy gondolhatná azt bárki, hogy Casanova és az aranyifjak hazájának, Olaszországnak a miniszterelnöke" rosszat mondana nőkről? - méltatlankodott a politikus, hozzátéve, hogy a kormányában négy rendkívüli nő dolgozik, méghozzá nagyon jól.

A miniszterelnök kijelentette azt is, hogy a média  rágalomhadjáratának áldozata. Szerinte teljes félretájékoztatás  jellemzi a helyzetet, az írott sajtóban olyan szavakat adnak a  szájába, amelyeket soha ki nem ejtett. A médiában is érdekelt  dúsgazdag Berlusconi megbízhatóbbnak tartja a televíziókat, amelyek  szerinte nem tudják eltorzítani a szavakat.

A Corriere della Sera milánói és a La Stampa torinói című lapok  legutóbb szerdán írtak arról, hogy a kormányfő 18 magánpartiján -  különböző rezidenciáin - nem kevesebb mint harminc nő vett részt.  Közülük azok, akik szexuális szolgáltatást is nyújtottak, ezer eurót kaptak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.