A vécén húzta le az erőszaktevő péniszét

Nemi erőszakig és bosszúból elkövetett gyilkosságig fajult egy családi karácsony tavalyelőtt Hongkongban – írja az AFP. Az ügyészség szerint az eredetileg áldozat, most gyilkossággal vádolt nő, a 41 éves Yeung Ki 2012. december 26-án végzett a volt élettársával, a 32 éves Zhou Huijal, aki karácsony másnapján meztelen képekkel zsarolta őt. A férfi kétszázezer hongkongi dollárt (átszámítva hatmillió forintot) kért, hogy a Yeungról készített felvételeket ne tegye fel az internetre, de a nő nem tudott vagy nem akart fizetni. Az éjszakába nyúló vita hevében Zhou emiatt a közös kislányuk előtt megverte és megerőszakolta.

Yeung kegyetlen bosszút állt. Az ételükben feloldott altatóval először elkábította a volt élettársát, egy ollóval levágta a férfi péniszét, lehúzta a vécén, és mivel a fájdalom miatt a Zhou magához tért és üvölteni kezdett, nem várta meg, amíg elvérzik, hanem agyonverte egy kalapáccsal. A vádirat szerint a nő „szinte megszámlálhatatlanul sokszor" sújtott le, a holttestet pedig lepedőbe csavarta és elrejtette egy ágy matraca alá.

A gyilkosság utáni napon Yeung a kislányával együtt ment be az egyik önkormányzati hivatalba. „Levágtam. Azt hiszem kegyetlen dolog volt. Nem akartam" – mondta sírva egy szociális munkásnak a South China Morning Post tudomása szerint. Pere három napja kezdődött és 11 napig tart a hongkongi legfelsőbb bíróságon. Vallomásában csak azt ismerte be, hogy embert ölt. A gyilkosságot – amiért törvény elé állították – tagadja.

A pár egyébként éveken át együtt élt, bár a zongoratanár Zhou – akinek már volt felesége – egy időre lelépett, akkor, amikor Yeung éppen a kislányukat várta. Kapcsolatukra kezdettől fogva az erőszak volt jellemző. A tavalyelőtti karácsony másnapjáig Zhou nemcsak a volt élettársát, hanem a kislányukat is többször megverte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.