Kitálalt a svéd király szeretője

Az állítólagos igazság lépésről lépésre derült ki. A kezdőlökést Thomas Sjöberg, Deanne Rauscher és Tove Meyer Károly Gusztáv, a kelletlen uralkodó című – november 3-án megjelent – könyve adta. Ebben megírták, hogy az Army of Lovers rockbanda volt énekesnője, Camilla Henemark a svéd király szeretője.

Másnap Károly Gusztáv sajtókonferenciáján nem tagadta a Camilla-ügyet, de mint mondta, az eset réges-régen volt. Alig egy hét kellett hozzá, hogy teljesen kiboruljon a bili, a dús keblű, koromfekete hajú, húsos, szexi ajkakkal megáldott popsztár az Expressen című lapnak adott interjújában bejelentette, hogy ő bizony immár tizennégy éve a király szeretője!

A szemfüles újságírók és paparazzik miatt leginkább Jan Stenbecks médiamogul, illetve a király barátja, Aje Philipsons lakásában találkoztak. Amint a díva mesélte, tipikus kis szerelmi fészkek voltak ezek, csupa arany, arany és aranymindenütt. Az énekesnő meghitt randevúkról, szép estékről, kellemes vacsorákról beszélt, de hogy mi történt a hálószobák zárt ajtaja mögött, arról nem hajlandó nyilatkozni, mert mint mondja, az teljesen privát. – A szerelem nem igazán jó szó az érzelmeinkre, mégis a legjobb. Ez egy tizennégy éves zsibbasztó érzés, ami semmivel nem hasonlítható össze. Carl Gustaf nagyon vonzó férfi, néha olyan, akár egy kisfiú. Engem elvarázsolt – mondta Camilla Henemark. – Természetesen nem vehettük komolyan a feltörő érzelmeket, kettőnk történetét valamifélemesevilágnak éreztük, Szilvia királynéról és a gyerekekről pedig sosem esett szó köztünk – állítja interjújában a díva. Ha egyáltalán lehet hinni a szavainak, akkor több alkalommal nem is kettesben voltak, hanem egy-két csúcsmodell hölgy is velük tartott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.