Távirati stílusban

Kétnapos V4-csúcs kezdődött

Kétnapos eszmecserét kezdett pénteken délelőtt a nyugatcsehországi Karlovy Varyban a négy visegrádi ország államfője. A találkozó fő célja kiértékelni a visegrádi együttműködés eredményeit, illetve meghatározni a következő időszak közös érdekeit, kezdeményezéseit. A magyar köztársasági elnök pénteken este a szlovák, szombaton délelőtt pedig lengyel és cseh partnerével folytat kétoldalú eszmecserét. (MTI)

Újabb hajtóműhiba a Qantasnál

Felszállás után röviddel hajtóműhiba miatt kénytelen volt visszafordulni és leszállni a szingapúri repülőtéren a Qantas ausztrál légitársaság Boeing 747-es gépe pénteken. A Qantas légitársaság egy másik, Airbus A380-as típusú gépe csütörtökön hajtott végre kényszerleszállást, miután a repülő egyik hajtóműve leállt. Ugyancsak tegnap lezuhant egy kubai utasszállító repülőgép, a szerencsétlenséget senki sem élte túl, 35-en haltak meg. (MTI)

Az USA dán követsége is megfigyelt

Törvénytelenül figyeltetett meg dán állampolgárokat az Egyesült Államok koppenhágai nagykövetsége a külképviselet épületének környékén – tájékoztatott a dán TV2 televízió. Szerdán a norvég média az oslói amerikai képviselet hasonló visszaéléseiről számolt be. A koppenhágai amerikai miszszió vezetője nem kommentálta az állításokat. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.