Berlusconi bungabungázik

Új botrány dagad Silvio Berlusconi körül. A tavaly feltűnt kegyencnők, Noemi és Patrizia után a mostani Ruby is kiskorú és prostituált. Az olasz miniszterelnök magánélete szövetségesei számára is egyre kínosabbá válik.

„Sajtószemét, miközben én az igazit takarítom el Nápolyban!” – kommentálta komoran Berlusconi a történteket. „Egyetlen bűnöm, hogy jószívűen segítek a bajbajutottakon, miközben ellenségeim naponta rágalmaznak.”

Nem árulta el viszont a kormányfő, valójában milyen viszony is fűzi a Milánóban még májusban lopásért letartóztatott lányhoz. A rendőrség ötezer eurót talált a kiskorú Ruby táskájában: azzal magyarázta, hogy bunga-bungázott Berlusconival. Nem tudni, hogy a Szicíliában letelepedett, marokkói családban született, de gyerekkora óta intézetben nevelkedő, innen állandóan megszökő, magát prostitúcióval fenntartó lány szabadon engedéséért miért telefonáltak a kormánypalotából a rendőrségre. És azt sem, hogy Rubyt miért Berlusconi volt fogtechnikusa, jelenleg kormánypárti tartományi képviselő vitte el magával.

A „császár kékharisnyáinak” nevezte a férje térdén lovagoló európai képviselőnő-jelölteket 2009 tavaszán Berlusconi válást benyújtó felesége, Veronica Lario – azután, hogy Berlusconi megjelent az őt papinak szólító Letizia Noemi 18. születésnapján. Majd az escorthölgy  Patrizia D’Addario titokban rögzített felvételei következtek a Berlusconival töltött éjszakáról, és a kormányfő férfiasságát növelő jéghideg zuhanyról.

A hányatott sorsú, harmincnak kinéző Ruby beszámolóját az olasz sajtó óvatosan kezeli. A hatóságok hangsúlyozzák: Berlusconi ellen nem folyik vizsgálat. Az viszont biztosnak tetszik, hogy a kiskorú részt vett a kormányfő villájában szervezett partikon. „Berlusconi kiválasztotta, kivel tölti az éjszakát. Ezt hívta bunga-bungának; azt mondta Kadhafitól tanulta, a háremben is így csinálják” – mesélte Ruby, aki ékszert, autót kapott ajándékba szolgálataiért.

Az olasz interneten a megzenésített bunga-bunga változatai szólnak. A Noemi és Patrizia után Berlusconit védő szövetségesek kínosan hallgatnak, az ellenzék szerint a nőügyei miatt folyamatosan zsarolható kormányfő mondjon le. „Ismertek, tudjátok, hogy nem vagyok szent!” – igazolta magát tavaly Berlusconi az olaszok előtt, akiknek most azért arcára fagyott a mosoly.

Ruby bevallása szerint egy Audit kapott Berlusconitól
Ruby bevallása szerint egy Audit kapott Berlusconitól
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.