Távirati stílusban

Janukovics képviselőket csábíthat át

Az ukrán parlament jóváhagyta tegnap azt a törvénymódosítást, amelynek értelmében az egyes pártok parlamenti képviselői kiválhatnak pártjukból, és csatlakozhatnak a Viktor Janukovics elnök pártja, a Régiók Pártja vezetésével alakuló kormánykoalícióhoz. A módosítás jelentősen megkönynyíti Janukovics számára hatalmának megerősítését, miután átcsábíthatók más képviselők ellenfelei táborából. (MTI)

A volt ciprusi elnök holttestét találták meg

A DNS-teszt eredménye igazolta, hogy valóban Tászosz Papadopulosz volt ciprusi elnök ellopott holttestét találták meg – jelentette be tegnap egy rendőrségi szóvivő. A minap találták meg egy Nicosia melletti temetőben Papadopulosz feltételezett holttestét. A földi maradványokat szűk három hónappal ezelőtt lopták el a néhai államférfi sírjából. (MTI)

Szigorítás az amszterdami reptéren

Megszigorították a biztonsági előírásokat az amszterdami Schiphol repülőtéren, miután egy holland újságírónak sikerült feljuttatnia ismeretlen eredetű folyadékot egy repülőgép fedélzetére. Első lépésként megerősítik a repülőtér vámmentes áruházainak felügyeletét, felfüggesztik mindenféle folyadék árusítását. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.