Távirati stílusban

Amerika nem tudja, hol van bin Laden

Az amerikai hatóságok nem tudják, hol bujkál Oszama bin Laden; az al-Kaida terrorhálózat vezetőjének hollétéről évek óta nincsenek megbízható információk - közölte Robert Gates amerikai védelmi miniszter az ABC televíziónak adott vasárnapi interjúban. James Jones nemzetbiztonsági tanácsadó ugyanakkor azt mondta, Oszama bin Laden az év egy részét valószínűleg Afganisztánban tölti. (MTI)

Zavargások Görögországban

Erőszakba torkolló tüntetéseket tartottak fiatalok többezres csoportjai Görögország két nagyvárosában vasárnap,
annak az évfordulója alkalmából, hogy egy társukat tavaly agyonlőtte a rendőrség. Athén és Szaloniki központjában a tüntetők összecsaptak a rendőrökkel, akiket kövekkel és szeméttel hajigáltak meg. A rendőrség könnygázzal és gumibotokkal válaszolt, s több tucat embert őrizetbe vettek. (MTI)

Sólyom: Sértő a nagykövetek levele

Sólyom László köztársasági elnök szerint sértő módon fogalmazta meg problémáit az a kilenc budapesti nagykövetség, amelyek november közepén közös nyilatkozatban hívták fel a figyelmet a magyarországi befektetői klímát negatívan befolyásoló tényezőkre. - Magyarországon sem a korrupciós helyzet, sem
az adózás átláthatatlansága nem olyan szörnyű, hogy a nyilatkozatra szükség lett volna - közölte a köztársasági elnök Japánban tett látogatásának utolsó napján. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.