Távirati stílusban

Az ügyész nem hisz Magyarosi kivégzésében

A Rózsa Flores Eduardo állítólagos terrorista csoportja ügyét vizsgáló bolíviai ügyész nem veszi figyelembe a magyar szakértői véleményt, amely szerint Magyarosi Árpád halálát "kivégzés" okozta. Kifogásolják, hogy a jelentés nem hivatalos, hanem magánúton készült, Magyarosi Árpád családjának kérésére - jelentette ki Marcelo Sosa. (MTI)

A toryk a kelet-európai bevándorlást bírálják

Korlátozni kellett volna az EU-ba újonnan felvett kelet-európai tagállamok polgárainak nagy-britanniai bevándorlását - mondta David Cameron, az ellenzéki brit Konzervatív Párt vezetője. Az elmúlt évtizedben túl nagy volt az országra nehezedő bevándorlási nyomás, és a jelenlegi évi több százezer helyett legfeljebb évi néhány tízezer fős nettó bevándorlást pártolna - mondta. (MTI)

Arculatjavító kampányt indít Koszovó

Nemzetközi reklámkampányt indított Koszovó, hogy javítsa a másfél éve független állam arculatát és befektetőket vonzzon. A reklámhadjárat 60 másodperces klipekből fog állni, amelyeket a CNN amerikai hírtévében, a BBC brit közszolgálati adón, továbbá a Euronews, a CNN Türk, a Bloomberg és a Eurosport tv-csatornákon vetítenek. Eddig a világ 62 országa ismerte el Koszovó függetlenségét. Szerbia viszont a hágai Nemzetközi Bírósághoz fordult, amely december elején kezdi tanulmányozni a kérdést. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.