dailykohn

dailykohn

Csak zsidózzatok, jó hangosan - megéri!

Gyöngyösi (Percember) Márton (elektronikus címe: gyongyosi.marton@parlament.hu - ide várja a gratulácikat), a parlamenti honlapon közzétett portréképe...

Gyöngyösi Márton

Gyöngyösi (Percember) Márton (elektronikus címe: gyongyosi.marton@parlament.hu - ide várja a gratulácikat), a parlamenti honlapon közzétett portréképe alapján ítélve jóképű fiatalember, kísértetiesen hasonlít a fideszes igazságügyminiszterre.

 

Ugyanoda feltöltött életrajza beszédes:

1977. június 8-án született Kecskeméten. Nős, felesége jogász, közgazdász. Egy gyermek édesapja.

Navracsics TiborGyermekkorát Egyiptomban, Irakban, Afganisztánban és Indiában töltötte (egyes források szerint édesapja az "átkosban" külkeres volt). 1996-ban érettségizett a budapesti Tamási Áron Gimnáziumban. 2000-ben a dublini Trinity College-ban szerezte meg közgazdaság- és politikatudományi diplomáját. Egyetemi évei során egy évet a nürnbergi Friedrich Alexander Universität-en tanult ösztöndíjjal. Angolul és németül beszél.

Négy évig a dublini KPMG nemzetközi tanácsadó cég társaságiadó-osztályán dolgozott adótanácsadóként. Írországban a brit könyvvizsgálói kamara okleveles könyvvizsgálói képzésén (ACA) vett részt. 2005 februárjától a KPMG magyarországi leányvállalatánál folytatta adótanácsadói tevékenységét a budapesti cég banki és pénzügyi részlegén. 2007 augusztusától 2010. januárig az Ernst & Young nemzetközi tanácsadó cég budapesti irodájának adóosztályán dolgozott társasági és nemzetközi adószakértőként.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom munkáját 2006 őszétől segíti. A Jobbik Magyarországért Mozgalom Bács-Kiskun megye 3. sz. választókerületének képviselőjelöltjeként indult a 2010-es országgyűlési választásokon és területi listáról szerzett mandátumot. A külügyi bizottság tagja.

Egyszóval Gyöngyösi "Testvér" nem az a tahó, megtévesztett taknyos kis nyilas srác, aki szabad idejében fekete egyenruhában és Martens-bakancsban rohangál (bár, lehet, hogy tévedünk, és olykor magára ölti az újnyilas gárdisták nevetséges bölléregyenrongyait is): a Marci gyerek diplomás, világot látott, felkészült GAZEMBER, aki pontosan tudja, hogy mit és miért mond. Ezt a tényt minden normálisan működő európai bíróság nem enyhítő, hanem súlyosító körülményként értékelné. Nálunk viszont nyilván el sem jut a bíróságig hétfői parlamenti mutatványa (a kérdéses mondat, amelyben azt veti fel, hogy itt lenne az ideje nyilvánosságra hozni, hány zsidó ül a magyar kormányban és a parlamentben, kb. a 5 perc 23 mp után hallható).

Gyöngyösi "Testvér" szorgalmas honatya, igaz nem is ingyen  szorgoskodik. A már idézett parlamenti honlap adatai szerint havonta - a dologi apanázzsal együtt - havonta kb. bruttó   1,2 millió forintot talicskázik haza a T. Házból, vagyis 2010 májusa óta kb. 30 millió forintot. Eddig 27 önálló és 11 nem önálló indítványa volt a ciklusban és 61-szer szólalt fel, vagyis egy-egy képviselői dobása nagyjából 300 ezer forintjába kerül az adófizetőknek. Tegnapi, a zsidók regisztrációjára vonatkozó épületes indítványának honoráriuma is kb. 300 ezer forint.

Hát nem megéri?

Mellesleg: a kussoló parlamenti képviselőktől sem vonják meg parlamenti juttatásaikat. 


2012.11.27 12:11

Ajánlott cikkek

Blogger


izsak

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.