Zsigó Róbertnek ma is eszébe jutott a "bukott baloldal"

Cinikus és felháborító, hogy éppen a devizahitelesek helyzetéért felelős "bukott baloldal" űz gúnyt a kormány szociális családiház-építési programjának keretében kialakított ócsai lakóparkból - mondta a Fidesz szóvivője.

Zsigó Róbert arra reagált, hogy a szocialista Korózs Lajos csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Ócsa már nem lakópark, hanem kalandpark, ahol a nyolcvan lakásból huszonháromban laknak, és ötmillió forintért őrzi egy biztonsági cég. Öt kilométerre van a posta, közel hat kilométerre van az első ABC-áruház, s azt sem tudni hogyan jutnak majd be a gyerekek az iskolába. Egyetlen egy devizahitelest sem akar a kormány megmenteni, ez csak a kormányzati propaganda része – tette hozzá.

Zsigó Róbert hangsúlyozta: a jelenlegi kabineten kívül senki nem segített a devizahiteleseken. A Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon nevével fémjelzett "bukott baloldal" a bankok mellé állt és hagyta, hogy a pénzintézetek "kaszáljanak" - mondta.

Hozzátette, az Orbán-kormány ezzel szemben az ócsai lakópark építésével éppen azoknak segít, akiknek erre a leginkább szükségük van: akik devizaadósságuk miatt elveszítették otthonukat.

A szóvivő szerint igazi kalandba a Gyurcsány-Bajnai-kormányok bocsátkoztak akkor, amikor a magyar embereket hagyták devizában eladósodni. Éppen ezért cinikus és felháborító, hogy egyedül a "bukott baloldalnak" jut eszébe a kárvallottak segítségére sietők munkáján élcelődni – mondta Zsigó Róbert.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.