Zsákolás, lábtörés, vízágyú, úsztatás

Tovább pattog a (kosár)labda Szijjártó Péter palánkja alatt, a szocialista politikusok vagy sokszor szerepelnek, vagy sehogy, problémás a magyarországi vízágyú-beszerzés, egy angol-német szakos tanárnő pornóképeken volt látható. De csak volt, mert már elbocsátották. Még egy kis január - reggeli lapszemle.

A Népszava megint zsákolt. Folytatódik a Szijjártó-sztori. Milliós nagyságrendű támogatások odaítéléséről szavazhatott Szijjártó Péter az általa elnökölt női kosárlabda csapatnak - ez következik az önkormányzati és a képviselők jogállásáról szóló törvényekből. A Fidesz-szóvivőnek autót bérlő csapat ráadásul a 2007-es 25-, és a tavalyi 41 milliós támogatáson túl további 15 millióhoz jutott. Több győri politikusnak is gyanús a sportág favorizálása.

Gyurcsány Ferenc (aki egy hete azt ajánlotta társainak, "törjék össze kezüket-lábukat", azaz legyenek aktívabbak) olyan embereket akar a pártvezetésbe, akik hajlandóak képviselni az MSZP közösen elfogadott politikáját. A Hírszerző összeállításában azt elemzi: a célzást a fél szocialista pártelnökség magára veheti. A választott tisztségviselők többsége vagy mint szakpolitikus szerepel a sajtóban, vagy szinte sehogy. Korábban is volt már arra példa, hogy az egyébként elfogadott és támogatott politikát névvel-arccal már nem szívesen vállalták a párt vezetői.

A Magyar Nemzet vízágyúzik. Kérdéseket nyújtott be a Fidesz európai parlamenti képviselője, Gál Kinga az Európai Bizottsághoz a rendőrségi vízágyúk elszámolása körüli ellentmondások tisztázására, írja a lap, amivel a 2006-os zavargásokra lehet terelni a szót. Az Állami Számvevőszék különben is jelezte (a lapnak), hogy a 2008. évi állami költségvetés végrehajtásának, illetve zárszámadásának vizsgálatakor foglalkoznak majd a vízágyúbeszerzéssel is. A szerk. megjegyzése: ez megnyugtató.

Egy kis mélybulvár a stop.hu-ról. Egy magát az interneten áruló tanárnő oktat egy marcali gimnáziumban. Az ügy akkor robbant ki, amikor az angol-német szakos M. Eszter képeit megtalálták diákjai a világhálón. A képeken egyszerre két férfival közösül, végül "elúsztatják". A STOP úgy tudja, azonnali hatállyal elbocsátották a pedagógust, de a szülők még mindig háborognak a történteken.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.