Zajlik az élet Szanyi Tibornál

Miután az MSZP-s EP-képviselő önkritikus sajtónyilatkozatot tett, Facebook-oldalán közölte, hogy azt valaki feltörte. Szanyi pár órával korábban rajongói oldalán került nyelvtani vitába.
„Szolgálati közlemény: az elmúlt órákban valaki betört az oldalamra és hülyeségeket irkált. További jelzésemig semmilyen idelökött tartalom nem tőlem származik!" – jelezte a szocialista EP-képviselő közösségi oldalán, miután sajtótájékoztatót adott.

Az EP delegációvezetőjének a szerdai nap folyamán jelenése lesz az MSZP fegyelmi tanácsa előtt is, mivel Szanyi a Gój Motoros Egyesület néhány tagját vendégül látta Brüsszelben.

Késő éjszaka az MSZP-s politikus – ahogy a 444 portál fogalmaz – „nyelvtannáciskodni" kezdett. A portál tegnap közölt egy cikket az ózdi jobbikos polgármesterről ezzel a címmel: „Nem az, amit a háttérhatalom sulykol – a Jobbik ózdi programja"

Szanyi Tibor (illetve mostani magyarázata szerint az oldalát feltörő illetéktelen) szerint a 444-nél nem tudnak helyesen írni, mert a sulykol az bizony pontos j. A politikust a kommentelői is felvilágosították a magyar helyesírás szabályaiból.

Az EP-delegációt vezető Szanyi két oldallal is rendelkezik a Facebookon. Az egyik személyes oldala, ahol annyi ismerőse lett, hogy csinált egy rajongói oldalt is. Az előbbit törhette fel valaki a politikus állítása szerint. Az említett nyelvtanlecke is ezen olvasható.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.