Vonáék ma újra gárdáznak

Vona, ifj. Hegedűs, Kiss Róbert újratöltve. Vona Gábor, a Jobbik elnöke arra készül, hogy a Magyar Nemzeti Gárda mai rendezvényével szondázza Pintér Sándor belügyminisztert, és persze Orbán Viktort is, aki a héten beszélt (képletesen) arról, hogy nincs szükség gárdaszerű szervezetekre.

"Vasárnap délután 5 órától egy emlékező rendezvény és eskütétel lesz, amelyet a Magyar Nemzeti Gárda szervez - írja közleményében Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

Gárdaavató  -  jobboldalt Vona Gábor
Gárdaavató - jobboldalt Vona Gábor

A felszólalók között ott lesz a szervezet vezetője, Kiss Róbert, ifj. Hegedűs Loránt, református lelkész, a Jobbik részéről pedig Murányi Levente és jómagam" - teszi hozzá.

A rendezvénynek pikantériát ad (helyesen: a rendezvény pikantériája), hogy néhány száz méterre onnan kezdődik a homoszexuálisok fesztiválja, másrészt pedig kérdéses, hogy Pintér Sándor belügyminiszter hogyan reagál majd ennek az új szervezetnek a gyűlésére.

Én a magam részéről bízom benne, hogy a rendezvény rendben zajlik majd. Az ott lévők mindenesetre erre készülnek, szeretnének megemlékezni egy tavalyi napról, amely során emberek százainak passzív ellenállása rántotta le végérvényesen a leplet az előző kormány diktatórikus hatalomgyakorlásáról - írja döcögős magyar nyelven írott közleményében Vona, a pártelnök.

Bízzunk benne, hogy annak, ami ott történt, már vége, és nem ismétlődhet meg - fejezi be alkalmi "toborzószövegét". - Aki tud, jöjjön, legyünk minél többen. Én biztos, hogy ott leszek. Egyszerűen azért, mert ott a helyem".

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.