Vona Gábor évet értékel

Vona Gábor, a Jobbik elnöke 2500 meghívott vendég előtt tart jövő szombaton évértékelő beszédet Budapesten - jelentette be az ellenzéki párt szóvivője szombati, fővárosi sajtótájékoztatóján.

Dúró Dóra elmondta: a körülbelül egyórás beszédében a Jobbik pártelnök-frakcióvezetője a politikai pártok kilátásairól, az ország helyzetéről beszél, valamint az aktuálpolitikai témák mellett egy "átfogó, stratégiai programot is ad Magyarország, illetve a Jobbik jövőjét illetően".

A rendezvényre 2500 embert hívnak meg, többségük a párt tagságából kerül ki, de lesznek diplomáciai vendégek is. Vona Gábor beszéde előtt és után is kulturális programokkal szórakoztatják a résztvevőket.

Dúró Dóra kiemelte: a Jobbik pártalapítványa Pongrátz Gergely Érdemkereszt néven díjat alapított, amelyet évente egy "a nemzeti oldalon köztiszteletnek örvendő, illetve a nemzet felemelkedéséért hatékony munkásságot folytató" személy kaphat meg. Az egymillió forint pénzdíjjal is járó elismerést először a Jobbik jövő szombati rendezvényén adja át Vona Gábor. A díjazott személyéről a párt elnöksége dönt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.