Vona: a Fidesz meg akarja semmisíteni a Jobbikot

Saját honlapján számolt be Vona Gábor Jobbik-elnök arról, hogy egy, a Fidesz kampánycsapatában dolgozó titokzatos idegen figyelmeztette: Orbánék eldöntötték, hogy megsemmisítik a Jobbikot. Az első csapás az óbudai bankrabló esetéhez kötődhet.

"Ma korán reggel egy titokzatos úrral találkoztam, aki azt mondta, hogy Orbán Viktor közvetlen környezetében, a Fidesz kampánycsapatában dolgozik az egyik barátja, és fontos információt szeretne megosztani velem" - írja a Facebook nevű közösségi portálon a Jobbik elnöke.

Az atv.hu híradása szerint a bejegyzésben Vona Gábor leírja: "ez a titokzatos úr elmondta, hogy a döntés megszületett, a Fidesz mindenképp szeretné megsemmisíteni a Jobbikot, mert ez a hazai politikai érdeke, valamint a vele kapcsolatos nemzetközi elvárások is ezt kérik."

A jobbikos pártelnök szerint a Fidesz mindent meg fog tenni, hogy a Jobbik képviselőit „levadássza, megvásárolja, vagy ha nem sikerül, akkor lejárassa". Állítólag az első ügy az lesz, hogy az elfogott óbudai bankrabló majd valamelyik jobbikos képviselőre fog vallani. „Nagyon résen kell tehát lennünk, hiszen az elmúlt években a Fidesz ledarálta már a KDNP-t, az MDF-et, az FKGP-t és a MIÉP-et is" - írja Vona.

Az atv.hu emlékeztet arra, hogy az óbudai bankrabló (Cs. Miklós), aki az elmúlt években több bankot és benzinkutat rabolt ki, családja sejtése szerint az eltulajdonított közel tizenhatmillió forintból a Jobbik óbudai kampányát is támogatta. Az erről készült hangfelvételt az ATV Egyenes Beszéd című műsora mutatta be.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.