Volt MTI-elnökre bízná a belvárosi médiát Juhász Péter

Csütörtökön ismerteti programját Juhász Péter belvárosi polgármesterjelölt, az Együtt-PM társelnöke. A baloldali összefogás által támogatott Juhász bemutatja azt a csapatot, amelynek tagjai vállalták, hogy megválasztása esetén vezetik, koordinálják a szakmai munkát a kerületben.

A vállalkozásösztönzésért Bojár Gábor, a Graphisoft szoftverfejlesztő cég alapító elnöke, a gazdasági ügyekért Pápa Levente, az Együtt elnökségi tagja, az OTP korábbi vezető elemzője felelne. A belvárosi közszolgálati média kialakítását Vince Mátyásra, az MTI volt elnökére bízná Juhász, míg az alternatív oktatási hálózat létrehozását Daróczi Gáborra, a Romaversitas alapítvány igazgatójára. A szociális és nyugdíjasügyek felelőse az Életet az éveknek idősszervezet elnöke, Hegyesiné Orsós Éva lenne.

Az V. kerületet korábban esélytelennek könyvelték el a baloldali pártok, később azonban – részben a fideszes kerületvezetők, köztük Rogán Antal és az utódjául kiszemelt Szentgyörgyvölgyi Péter ingatlanügyei miatt – mégis a közös indulás mellett döntöttek.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.