Vizes vb: itt az újabb pofára esés

Nem a hármas metró kiesése lesz a legnagyobb gond a budapesti vizes világbajnokságon. A rendezvény egybeesik a Forma-1-es Magyar Nagydíj időpontjával, és mivel Ecclestone-ék gyorsabbak voltak, nem maradt szállodai férőhely.
Szerdán jelentették be, hogy a 2017-es Magyar Nagydíj július 21-23. között lesz a mogyoródi pályán, azaz átfedésben a július 14. és 30. között rendezendő vizes világbajnoksággal - írja a Blikk. Két ekkora rendezvényhez kévés az a luxusszállodai kapacitás, amit a főváros biztosítani tud, a versenyt pedig a jelek szerint az autóversenyzők nyerték.

A lap úgy tudja, a világbajnokság szervezői tavasszal már jelezték, hogy bajok lesznek. Állítólag a kormányzat tárgyalt is a Forma-1-es futam elcsúsztatásáról, amire hajlott volna Ecclestone is. Nem tudni, mi történt közben, de az biztos, hogy végül maradt a futam júliusi időpontja. A szervezők pedig villámgyorsan lefoglalták a szükséges szállodai szobákat.

A vb szervezőbizottságának voltak ugyan foglalásai, de túl sokat vártak a véglegesítéssel, így most igencsak főhet a fejük, hogy mi legyen a magasabb színvonalhoz szokott sportolókkal és nemzetközi vezetőkkel.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.