Vitézy: Egyre több fővárosi döntés vezet a múltba

Kitalálnátok, mi van a képen? Valószínűleg soha – indította fotókkal illusztrált Facebook-bejegyzését Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ volt vezetője. Vitézy – aki az utóbbi időben többször bírálta volt főnökét, Tarlós István főpolgármestert (és viszont) – nincs elragadtatva a budai Bartók Béla út felújításától sem.

Kezd mindenki számára láthatóvá válni, hogy nem csak a forgalmi rend és a kerékpársáv kapcsán meghozott döntések vezetnek a jövő helyett a múltba – állapította meg. Ugyanis a Bartók Béla útra tervezett „zöld szigetek” helyére is térkő került a villamospálya felújításakor.

Tudomása szerint a főpolgármesteri hivatal és a Főkert döntött így. A bejegyzés emlékeztet rá, hogy a Bartók Béla út – ahol az elmúlt években sorra nyíltak az éttermek, galériák – mára egy belvárosi főút lett. Ezt ­Európában ma már sehol nem engednék meg – hangsúlyozta a közlekedési múzeumot vezető szakember, szóvá téve a betonkockák kivitelezésének botrányos színvonalát is. Hozzátette: rossz látni, hova vezetett a BKK és a fővárosi közlekedési beruházások körüli teljes fejetlenség. A műszaki átadás néhány hétig még eltart. Vitézy szerint szégyen lenne, ha így maradna.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.