Fidesz-székház: tolongás a gyilkosok pártján

Ki is áll a gyilkosok oldalán? Aki a cigányság ellen uszít, aki tiltakozik ez ellen, vagy az, aki szabadon enged egy baltás gyilkost? Variációk egy témára – a Fidesztől a Milláig.

Ne álljatok a gyilkosok oldalára! Ott mi állunk! – ezzel a gúnyfelirattal retusálták a Fidesz hétvégi transzparensét a Milla honlapján megjelent fotón.

Az eredeti transzparenst ("Ne álljatok a gyilkosok pártjára! Ne hallgassatok Ron Werberre!") a Fidesz tűzte ki székházára, így üzenve az uszító Bayer-cikk ellen tüntető baloldaliaknak (Bayer Zsolt publicista, a Fidesz egyik alapító tagja a Magyar Hírlapban megjelent publicisztikájában állatoknak titulálta a cigányok jelentős részét a szigethalmi késelés apropóján). Az eset külön érdekessége – azon túl, hogy ezzel a Fidesz kiállt Bayer Zsolt mellett –, hogy az izraeli-amerikai Ron Werber, az MSZP kampánytanácsadója nevét eddig leginkább "csak" a szélsőjobboldalon emlegették.

A millás gúnyrajz a szalonzsidózás helyett más utat választott, és az Orbán-kormány által kiadott – és ennek köszönhetően szabadon bocsátott – azeri baltás gyilkos, Ramil Szaharov ügyével vágott vissza a gyilkosozós-werberezős kormányoldalnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.