Villámgyorsan szabadulna az önkormányzat egy 374 milliós telektől

Egyetlen hétig, január 13-tól 20-ig lehet licitálni a Csörsz és az Alkotás utca kereszteződésében lévő, 1867 négyzetméteres telekre, amelyet a XII. kerületi önkormányzat kínál megvételre. Az üres parkolókból álló ingatlanért minimum 374 millió forintot szeretne kapni a kerület a nyilvános egyfordulós versenyeztetés során - írta a Világgazdaság.

A rövid határidő miatt azonban felmerül a gyanú, hogy már lejátszott meccsről van szó – mondta a Világgazdaságnak egybehangzóan több ingatlanpiaci szakértő is, akik szerint kizárt, hogy komoly beruházó egy hét alatt mérlegelni tudja projektje megtérülését, és „épkézláb” árajánlatot tudjon beadni.

A XII. kerületi önkormányzat viszont nem tartja túl rövidnek a licit határidejét. A kerület sajtóosztálya a Világgazdasággal azt közölte, hogy az önkormányzat régóta ugyanazon eljárási szabályok és határidők szerint folytatja le az ingatlanokkal kapcsolatos pályázati eljárásait. Hozzátették, hogy az ingatlant másodszor hirdették meg, az eladás célja pedig egyszerűen az ingatlanértékesítési terv teljesítése.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.