Veres János határozottan cáfolja, hogy visszalépne

Cáfolta a visszalépéséről szóló sajtóhíreket Veres János. A pénzügyminiszter, az MSZP szabolcsi elnöke közölte, hogy indul a párt elnökségi tagságáért a hétvégi kongresszuson.

Nem lép vissza, hanem indulni kíván az MSZP elnökségi tagságáért Veres János pénzügyminiszter a szocialisták hétvégi kongresszusán.

"Határozottan cáfolom a magyar elektronikus médiában megjelent azon hírt, miszerint visszalépnék az elnökségi jelöltségtől" - mondta Veres csütörtökön Brüsszelben az MTI tudósítójának. Mint hozzátette, "minden, ezzel ellentétes hír félreértésből vagy félrevezetési szándékból fakad".

Előzőleg a HírExtra portál közölt információt, miszerint Veres János pénzügyminiszter, az MSZP Szabolcs megyei elnöke valószínűleg nem indul elnökségi tagsági pozícióért a párt tisztújító kongresszusán. A portál szerint "ha Veres visszalép, az Gyurcsány Ferencnek jöhet jól, hiszen Veres egyre többször mondott ellent a kormányfőnek, egyre többször sikerült akaratát a pártelnökre kényszeríteni. Mi több, Veres a parlamenti frakcióban is növekvő támogatottságot élvez."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.