Veres János a listavezető

Veres János volt pénzügyminiszter vezeti az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei listáját a jövő évi országgyűlési választáson. A szocialisták döntöttek az egyéni választókerületekben induló jelöltekről, a kampánystábok pedig már mindenütt felálltak.

Az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kampányfőnöke Szabados József, országgyűlési képviselő csütörtöki nyíregyházi sajtótájékoztatóján bejelentette: a megyeszékhely egyes számú választókörzetében Jeszenszky András, míg a kettesben Tukacs István indul. A tiszavasvári kerületben Juhász Ferencet, a nagykállóiban Demendi Lászlót, a baktalórántháziban Gazda Lászlót, a nyírbátoriban Veres Jánost, a kisvárdaiban Szép Bélát, a vásárosnaményiban Legény Zsoltot, a mátészalkaiban Kárpáti Tibort, a fehérgyarmatiban pedig Hopka Andrást, Tiszabecs polgármesterét jelöli a párt.

Veres János pénzügyminiszter beszél a kormányszóvivõi tájékoztatón a Miniszterelnöki Hivatal konferenciatermében.
Veres János pénzügyminiszter beszél a kormányszóvivõi tájékoztatón a Miniszterelnöki Hivatal konferenciatermében.

Szabados József hozzátette: az összesen 27 képviselőt számláló megyei lista első helyén Veres János van, őt Gazda László, Csabai  Lászlóné nyíregyházi polgármester, Demendi László, valamint Kárpáti Tibor követi. A szocialista képviselő ismertette az MSZP november közepén induló, "Tesszük, amit tennünk kell!" címet viselő tájékoztató és elszámoló kampányának részleteit is.

Ezzel kapcsolatban elmondta: ez még nem az "éles" kampány, a párt programja várhatóan februárban indul el, amely már a jelöltek szerepeltetésével fog zajlani. Az összes háztartásba eljuttatandó kiadvánnyal éreztetni szeretnénk, hogy a kormány kemény volt a válsággal szemben, de szolidáris volt azokkal, akik támogatásra szorultak.

"Enyhítjük a válságot, enyhítjük a terheket" - fogalmazta meg a program fő üzenetét a politikus, aki szerint az MSZP az a párt, amelyre számíthatnak a bajba jutott emberek, ugyanakkor érvényesíti a szociáldemokrata értékeket. A képviselő hozzátette: az MSZP nem a Fidesszel birkózik, nem akar nagyokat mondani, és nem akar reagálni a korábban megjelent, "Önnek joga van tudni!" című ellenzéki kiadványra sem.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.