Veiszer Alinda távozott az MTVA-tól

A népszerű kulturális újságíró mától hivatalosan már nem dolgozik a köztévénél. Aki kíváncsi a jövőbeni produkcióra, menjen Debrecenbe.

A Facebook közösségi oldalon tette közzé Veiszer Alinda televízós újságíró, hogy mától már hivatalosan sem dolgozik a a közmédiában. A korábban népszerű kulturális műsorokat készítő, és sok nézőt vonzó beszélgetéseket vezető riporter már rrégóta nem volt látható a képernyőn, de november elsejével a munkaviszonya is megszűnt.

Veiszer Alinda
Veiszer Alinda

Veiszer Alinda ezt írta: "Sokan kérdezitek folyamatosan, mikor lesz megint valami műsor. Mostanában nem, és nem, nem az egy éves miatt. Jogilag mától én sem vagyok a közszolgálati média tagja. Egy hosszú háborúskodás végére került így pont, persze ez nem sokat változtat az eddigi munkáimon, de úgy tiszta, ha ezt most közzé teszem".

Veiszer Alinda egyébként idén ősztől a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban dolgozik, különböző kulturális rendezvényeket szervez és vezet. Az ő közreműködésével zajlott le egy beszélgetés a Magyar Dráma Napjáról, és ő vezette le azt a gálát is, amellyel a teátrum az idei évadot nyitotta meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.