Végre! Magyarországon megalakult a Vlagyimir Putyin Baráti Kör

A Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták több tagja megalakította a Vlagyimir Putyin Baráti Kört. Szerintük Putyin a legtöbbet tette a világbékéért. Az orosz nép értékteremtő kultúráját preferálják a dekadens Nyugat hanyatló világával szemben.

A szerveződés célja: megismertetni az orosz elnök páratlanul eredményes munkáját, melyet az orosz nép felemelkedése, s hazája megerősödése érdekében kifejtett.

További cél, hogy a magyar társadalom kiadványok és előadások révén jobban megismerje az orosz nép értékteremtő kultúráját (írók, költők, zenészek, képző- és színházművészek stb.) valamint a tudomány terén elért eredményeiket, melyek gazdagítják az egyetemes emberiséget, szemben a dekadens Nyugat hanyatló világával.

Putyin a legtöbbet tette a világbéke megőrzése érdekében: mérvadó körök (ideértve a nyugati világot is) napjaink legtekintélyesebb, s a világ legbefolyásosabb államférfijaként tartja számon.

Az orosz elnök példát mutat a kis népeknek, országoknak is – köztük Magyarországnak –, hogy miként kell visszaszerezni, megőrizni az évszázadok során felhalmozott értékeket, ezért intézményes keretek között, szervezett formában kell népszerűsíteni Putyin elnököt - derül ki az új szerveződésről hírt adó közleményből.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.