Vasi szocialisták: Hende hazudott az útdíjról

Ha a kormányzati honlap a valóságot mutatja, Hende Csaba és a Fidesz szombathelyi szervezete hazudott, ugyanis ígéretük ellenére díjat kell fizetni a 86-os út használatáért - írják közleményükben a a vasi szocialisták.
Az útdíjról tartott decemberi sajtótájékoztatóján azt kérdezte az MSZP szombathelyi szervezete: fizetős lesz-e a 86-os út.  Arra kérték Hende Csabát, a város országgyűlési képviselőjét és Puskás Tivadar polgármester, mindent tegyenek meg azért, hogy ne kelljen fizetni a korábban is ingyenes  útszakaszokért.

A Fidesz szombathelyi szervezete akkor  riogatásnak és megalapozatlan vádaskodásnak nevezte a felvetést, Hende Csaba kijelentette: „Ma sem fizetős a 86-os út, miért lenne fizetős? Nem autópályáról, autóútról beszélünk, ezek a kamionforgalmat leszámítva nem fizetősek, semmilyen ezzel ellentétes kormányzati előterjesztés nincsen" - emlékeztet közleményében az MSZP.

Az MSZP  Vas megyei és a szombathelyi szervezete szerint a kormány hivatalos honlapján ezzel ellentétben egyértelműen látszik, hogy útdíjat kell fizetni a 86-os út megépült gyorsforgalmi szakaszaira, azaz Vasban is megyei matricát kell vásárolni az úthasználatért.

Ha a kormányzati honlap a valóságot mutatja, Hende Csaba és a Fidesz szombathelyi szervezete hazudott,  állítja az MSZP. Hende Csaba a kormány tagjaként részt vett a Vas megyei, szombathelyi embereket megkárosító döntésben, írják, majd hozzáteszik: Hende Csaba erkölcsileg érdemtelenné vált arra, hogy Szombathely képviselője legyen.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.