Vasárnapi szentmisén kampányolt a Fidesznek a győri plébános

Balázs Tamás plébános aktív részvételre szólította fel híveit a Fidesz menekültkvóta ellen szervezett aláírásgyűjtésén. Tette mindezt a győri Szent Imre templomban, vasárnapi prédikációja közben.

„Mint Istentől kapott szép szemű magyar keresztény embereknek, legyen bennük elég határozottság és bátorság, elindulni és jó szemmel kikeresni, hol és mikor van lehetőségünk minél hamarabb aláírni a beléptetési kvóta ellen azt a papírt, amihez nevünket és határozott eljárásunkat kell adnunk. Csak így tudjuk megőrizni ezen a Földön Krisztus királyságát. Különben idegenek embertelen és félelemtől teljes királysága fog eluralkodni hazánkban” - mondta Balázs Tamás győri plébános a vasárnapi misén.

444 szerint Balázs egy gyerekeknek szóló példabeszéd után terelte a szót a bevándorlás témája felé.

Balázs Tamás prédikációjában az is elhangzott, hogy csak az lesz „Jézus Krisztus Királyságának méltó katonája”, aki mer nem gyáva, hanem bátor és határozott lenni.

A teljes szöveg a plébánia honlapján is elérhető. Balázs Tamás nem elég, hogy a templom falai között kampányol a Fidesz aláírásgyűjtése mellett, még Ferenc pápa tanításaival is szembeszáll, aki többször hangsúlyozta, hogy a menekülteket nyitott szívekkel kell fogadni Európában.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.