Várhegyi Attila újra a közmédiának dolgozik

Gyorsított tárgyalásos eljáráson választott marketingkommunikációs szolgáltatásokra partnert a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A tenderen a Prestige Média Reklámügynökség és az Imagine Creative Consulting indult, végül az előbbivel szerződtek nettó 16,8 millió keretösszeg erejéig - írja a Kreatív Online.

A Prestige Média ajánlata nettó 10 millió 694 ezer forintról szólt, ám a szerződés  ennél magasabb összegről kötötték. A hirdetmény szerint a szerződés végleges összértékénél "a megkötött szerződés teljes (keret)összege került megjelölésre, míg a figyelembe vett legalacsonyabb és legmagasabb ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlat értéke tekintetében az ajánlattételi felhívás szerint az egyes ajánlatokban megajánlott éves ajánlati ár került feltüntetésre, amely magában foglalja az általános marketing-kommunikációs tanácsadás díját 12 hónapra, a marketing stratégia karbantartásának, aktualizálásának díját 12 hónapra, valamint 10 órányi eseti megbízás díját".

A szerződés a keretösszeg erejéig, de legfeljebb 20 hónapos időtartamra szól majd.

A Prestige Média az alábbi feladatokat látja el az MTVA részére: általános marketingkommunikációs tanácsadás a menedzsment, illetve az általa megjelölt személyek, szervezeti egységek és a kommunikációs igazgatóság részére, legalább heti rendszerességgel; marketingstratégia negyedévenkénti áttekintése; kommunikációs felkészítés a menedzsment és kommunikációs igazgatóság tagjai részére; kríziskommunikációs helyzetek megoldásában történő közreműködés; kreatív tanácsadási feladatok ellátása (arculat, promóció, médiamix).

Korábbi sajtóértesülés szerint a Fidesz volt pártigazgatójának, Várhegyi Attilának a cége már korábban is együttműködött az MTVA-val, és a közmédia kommunikációját segítette.

A másik induló, az Imagine Creative Consulting ajánlata nettó 10 millió 976 ezer forintról szólt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.