Van, aki nem lép vissza Bokros javára

Bár pártját, a Magyar Liberális Pártot (LMP) megkereste ez ügyben a Demokratikus Koalíció elnöke, Bodnár Zoltán nem lép vissza a főpolgármester-jelöltségtől. A Liberálisok jelöltje erről a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt hétfőn reggel.
Bodnár Zoltán azt mondta, jelenleg is főpolgármester-jelöltnek tekinti magát és az lesz az önkormányzati választás napján is.

A politikust azzal kapcsolatban kérdezte a riporter, hogy sajtóhírek szerint Falus Ferenc, az Együtt-PM főpolgármester-jelöltje, akit az MSZP és a DK is támogat, visszalép Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) jelöltje javára.

Bodnár Zoltán közölte, hogy őt senki nem kérte visszalépésre, de a pártját megkereste vasárnap Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke.

Úgy értékelte, hogy Falus Ferenc visszalépése esetén Gyurcsány Ferencnek a nagy demokratikus párt létrehozását célzó forgatókönyve érvényesül, ebbe viszont a MLP - liberális szerveződésként - nem fér bele.

Szerinte a baloldali szavazók támogatását nem nyerné el egy olyan párt, a MoMa jelöltje, amely jobbközép, konzervatív értékeket hirdet - mondta Bodnár Zoltán.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.