Vádemelés a 150 ezer forintos orvos ellen

Ötvenezret kapott, de kevésnek találta. Többször is figyelmeztette a kismamát a nőgyógyász, hogy ő '150 ezer forintos' szakember. Vádat emeltek ellene.

A Veszprémi Járási Ügyészség vesztegetés miatt emelt vádat egy szülész-nőgyógyász ellen, aki nem elégedett meg 50 ezer forint hálapénzzel - írja a hvg.hu. Egyik betegének azt mondta, hogy ő 150 ezer forintos orvos, és később követelte az asszonytól a maradék százezer forintot.

A szülész-nőgyógyász szakorvos 2012 decemberében kapott egyik betegétől egy műtét után hálapénzt.

A vádirat szerint a nő a varratszedésénél köszönte meg ötvenezer forinttal az orvos munkáját, aki közölte vele, hogy ő „nem ötvenezer, hanem 150 ezer forintos orvos", a fennmaradó részt pedig a következő alkalommal majd lerendezik – derül ki a Veszprém Megyei Főügyészség közleményéből.

A betegnek ezután még rendszeresen kellett a kórházba járnia, közben más orvosok látták el. Az egyik nap azonban a vádlott kezelte, és utalt rá, hogy a pénzét még mindig nem kapta meg.

Az asszony ekkor megígérte, hogy később rendezi a tartozását, de később sem adott már pénzt az orvosnak, és másik szakemberhez fordult.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.