Vádat emeltek a veresegyházi polgármester ellen

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség különösen nagy vagyoni hátrány okozó hűtlen kezelés miatt vádat emelt Veresegyház polgármestere, Pásztor Béla ellen - közölte több helyi pártszervezet és civil egyesület közös közleményben, a megyei főügyészség tájékoztatására hivatkozva pénteken az MTI-vel.

A Fidesz, a KDNP, a Lehet Más a Politika (LMP), a Jobbik valamint civil szervezetek képviselői által aláírt közleményben felszólítják az elöljárót, hogy a vádemelés miatt lépjen vissza a polgármester-jelöltségtől, "magánemberként tisztázza magát a bíróságon, és ne terhelje Veresegyház hírnevét bűncselekmény gyanújával".

Balázsné Busku Terézia, az ügyben eljáró Szolnok megyei főügyészség sajtószóvivője az MTI-nek megerősítette: "P. Béla" ellen különösen nagy vagyoni hátrány okozó hűtlen kezelés miatt vádat emeltek.

Az Országos Választási Iroda honlapján közöltek szerint a vasárnapi választáson hárman versengenek a polgármesteri posztért: Horváth Ernő (Fidesz-KDNP), Pásztor Béla (független) és Tatár Sándor (LMP).

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.