Üzentek az ózdiaknak: "rövidesen eljön a szabadság"

Több száz szimpatizáns előtt tartottak kampánynyitó gyűlést az ózdi Városház téren az MSZP és az Összefogás képviselői.

Többszáz szimpatizáns előtt tartottak kampánynyitó gyűlést az ózdi Városház téren az MSZP és az Összefogás képviselői. Nyakó István, országgyűlési képviselő-jelölt többek között arról beszélt: a jelenlegi kormány semmibe nézi az egyszerű, dolgozó embereket, akik nap, mint nap megfélemlítve járnak be a munkahelyükre.

"Nagyon sokaknak attól kell tartani, hogy utcára kerülnek, ha megjelennek a baloldal kampányrendezvényein. Nekik üzenjük, hogy velük vagyunk, és már nem kell sokáig várni, rövidesen eljön a szabadság" - fogalmazott Nyakó István.

Tóbiás József a szocialisták frakcióigazagtója azt mondta: ma Magyarországon négy és félmillió ember küzd a bizonytalansággal és a kilátástalansággal. "Az emberektől a Fidesz elveszi a reményt, hogy nyugodtan, boldogan, tervezhetően élhessenek. Nem az a legnagyobb baj, hogy kinek osztanak trafikot, és kinek osztanak földet; bár nyilván maguknak. A legnagyobb probléma, hogy a magyaroknak olyan bérekért kell dolgozniuk, amiből képtelenség megélni" - tette világossá a szocialista politikus. 



Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.