Ukrán maffiózókkal riogatták Újfehértó polgármesterét

Nagy Sándor polgármester feljelentette az őt megfenyegető férfit, akit a rendőrök kivételes gyorsasággal előállítottak.

A rendőrság előállította és kihallgatta  azt az erős testalkatú, kigyúrt férfit, aki telefonon életveszélyesen megfenyegette Nagy Sándort, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei  Újfehértó független polgármesterét.

A fenyegetésről Nagy Sándor és ügyvédje, egyben politikustársa, Helmeczy László tájékoztatta ma a sajtót. Mint elmondták, a férfi ukrán maffiózókkal fenyegette meg a polgármestert, akik úgymond tesznek róla, hogy Nagy ne legyen még egyszer polgármester. Nagy Sándor ugyanis  függetlenként újra indul a város polgármesteri tisztségéért.

Helmeczy lapunk érdekéldésére azt mondta: szerinte nem az előállított férfi a fenyegetés értelmi szerzője, ám bízik abban, hogy a rendőrség kideríti a részleteket, elvégre a rendőrök a zaklatót példás gyorsasággal megtalálták és felelősségre vonták.

Az ügyről Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség sajtóreferense lapunknak azt mondta: a feltételezett elkövetőt a szeptember 9-én kelt feljelentés másnapján a Nyíregyházi Rendőrkapitányság újfehértói őrsének munkatársai előállították és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.