Újraindult az ökumenikus adományvonal

Újra hívható az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonala, az újraindulás első napján, szombaton a tatai Víz, Zene, Virág fesztivállal együttműködésben a nélkülöző családoknak hirdetnek gyűjtést.

Péntek éjfélkor függesztették fel a nemzeti összefogás vonalának 1357-es hívószámát, amelyen keresztül a dunai árvízi védekezést és helyreállítást lehetett támogatni. Így ezután a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Vöröskereszt és a Baptista Szeretetszolgálat újra saját elérhetőségein várja a pénzadományokat.

Az ökumenikusok az adományvonaluk újraindulásának első napján nagyszabású jótékonysági rekordkísérletet hirdetnek a tatai fesztivállal együttműködve.

A rendezvény vendégeit a koncertek előtt biztatják a 1353-as szám felhívására, a fesztivál ideje alatt érkezett adományokat pedig olyan nélkülöző családok támogatására fordítják, amelyek az ország nyolc szociális és fejlesztő központjának intézményeiben élnek, vagy azok látókörében vannak.

A fesztiválon lehetőség lesz az árvízkárosultak segítésére is.

A 1353-as telefonszám felhívása 250 forint adományt jelent az aktuálisan meghirdetett célok javára.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.