Újabb fideszes képviselőhöz törtek be

Tállai András után Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Alsózsolca fideszes alpolgármesterénél is tolvaj járt, a képviselő két táskája tűnt el.

A betörőket az sem érdekelte, hogy a képviselő férjével otthon tartózkodik. Csöbör Katalin a hvg.hu kérdésére mondta el, hogy a város közepén, a polgármesteri hivatal szomszédságában lakik, a kaput sem szokták bezárni. Ezt használta ki a bűnöző, aki két táskát vitt el a házból úgy, hogy a család semmit nem vett észre.

A táskák azóta előkerültek, de már üresen. Néhány ezer forint, iratok és személyes tárgyak voltak bennük. A rendőrök találtak egy gyanúsítottat, Csöbör Katalin szerint egy helybéli gyerek volt a tettes.

A Blikk szerdán írt arról, hogy a napokban betörtek Tállai András belügyi államtitkár mezőkövesdi otthonába, a tettes 200-300 ezer forint értékű zsákmánnyal távozott.

A Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára és családja aludt, amikor a nyitott ablakon bemászott a tettes. Mint írták, az elkövető mindent magával vitt, még egy virágvázát is ellopott.

A belügyi tárca megerősítette a Mezőkövesden történteket, a tettes egy nyitott földszinti ablakon mászott be, amely vélhetően a forróság miatt volt nyitva. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya lopás vétsége miatt indított eljárást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.