Újabb baráti tűz Sesztákra

Egy miniszter kétes múltja foltot ejt az egész kormányon - tudatta közleményben a Professzorok Batthyány Körének elnöksége. Közben azért a Magyar Nemzetbe is rúgnak egyet.

Új jelenségként értékeli a Professzorok Batthyány Köre. hogy a kormánypárti sajtó - olykor még a baloldali médiumokkal együtt is - támadja a kormányt. Közleményük szerint nem tudnak szabadulni a gyanútól, hogy az akció hátterében az agrártámogatások ügye, a "nagybirtokosok jussának megnyirbálása" áll, a - néven nem nevezett - Magyar Nemzet véleménye "a sajtóban is érdekelt nagybirtokosok érdekeit tükrözi".

A kommüniké ezen a ponton azonban váratlan fordulatot vesz. A professzorok kijelentik: bár örülnek, hogy az új fejlesztési miniszter ellensúlyt jelent a "túlerőben lévő csoportokkal" szemben, sajnos nagyon is hangosak a miniszter "offshore-lovagi múltjáról" és a segítségével létrejött cégekről szóló "rémhírek". A zavart nem enyhíti, hogy a cáfolatok viszont igencsak halkak. Így viszont a miniszter tisztázatlan múltja az egész kormányt terheli - szögezi le a közlemény.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.