Új BKV-idea: kombijegy

Rendezvényekre utazni, és onnan hazamenni – erre lesz jó a kombijegy, amit most talált ki a Budapesti Közlekedési Vállalat. A Fővárosi Közgyűlésnek még döntenie kell róla

Támogatta a Főpolgármesteri Kabinet hétfőn azt a javaslatot, hogy a különféle rendezvények, konferenciák, sportesemények és kulturális programok résztvevői 4-23 százalékos kedvezménnyel utazhassanak a BKV járművein. A javaslatról a hó végén dönt a Fővárosi Közgyűlés.

Nyáry Krisztiánnak, a városháza kommunikációs igazgatójának tájékoztatása szerint az úgynevezett kombijegy azt a célt szolgálja, hogy a rendezvényszervezők kérésének gyorsan és egyszerűen eleget tudjon tenni a BKV. E jegyeket kizárólag az adott rendezvény szervezői vásárolhatnák meg. E hologramos matricát az adott esemény résztvevőinek kitűzőjére, belépőjére, jegyére lehetne felragasztani. Az utasok így a rendezvényekre érvényes jegy felmutatásával utazhatnának a BKV járművein.

A kabinet elé benyújtott előterjesztés szerint az úgynevezett eseti kombijeggyel 600 forintért egy adott rendezvény előtt és annak befejezése után két-két órán át lehetne utazni a BKV-val. A több napra érvényes kombijegyet 1200-5300 forintért árusítanák (egy napra 1200, maximum tíz napra 5300 forintot kellene fizetni e jegyért).

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.