Trollgyanús közlemény az Orbán-rajongó alapítványtól

"Nem akarunk muzulmánok lenni. Mi a cigányság és a vajdák kitartunk országunk miniszterelnöke Orbán Viktor mellett." Tényleg ezt írta sajtóközleményében a Vajdák a Romákért Alapítvány elnöke, az Országos Sajtószolgálat pedig tényleg kiadta.
- A cigányság elég rég óta itt él ebben a közös országban. Sosem fogtunk fegyvert sem népünk, sem országunk ellen. Nem is fogtunk nem is fogunk. Országunkat, hazánkat közösen szeretnénk megvédeni azon emberektől, akik a későbbiekben helyünket, otthonunkat elfoglalnák. Mi kiállunk a népünkért, országunkért és miniszterelnökünkért Orbán Viktorért - így indít ma reggeli sajtóközleményében Kállai Csaba, az újszászi Vajdák a Romákért Alapítvány elnöke.
 
De a folytatás se rossz. Mint Kállai fogalmaz, "nem tudjuk, hogy mi történt, amiért megismétlődött a népvándorlás, özönlenek az országba a migránsok, akik sajnos egyre agresszívabbak a hatóságokkal és az itt élő emberekkel szemben. Ezeket a bevándorlókat integrálni szeretnék".
 
Az alapítvány elnöke egy kérdést is megfogalmaz: "csak annyi lenne a kérdésem, ha őket integrálni akarják Magyarországon, akkor az hogy van, hogy mi cigányok, akik már 700 éve itt élünk, többségünk nem integrálódott, nem assziminálódott". Végül közli: "mi keresztények voltunk, vagyunk és keresztények is maradunk. Nem akarunk muzulmánok lenni. Mi a cigányság és a vajdák kitartunk országunk miniszterelnöke Orbán Viktor mellett".
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.