További iratokat kért Gyurcsány-ügyben a mentelmi bizottság

Hét igen és egy nem szavazattal jutott arra a mentelmi bizottság, hogy még kér iratokat az ügyészségtől. Hogy miket, azt az elnök nem árulta el.

További iratokat kér az ügyészségtől az Országgyűlés mentelmi bizottsága Gyurcsány Ferenc volt kormányfő ügyében. Rubovszky György, a testület KDNP-s elnöke a testület keddi zárt ülése után újságíróknak azt mondta, hogy erről hét igen és egy nem szavazattal döntöttek a tagok.

Rubovszky György tájékoztat ülés után
Budapest, 2011. május 17. Rubovszky György, az Országgyűlés mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottságának kereszténydemokrata elnöke újságíróknak nyilatkozik a bizottság zárt ülése előtt a Képviselői Irodaházban, ahol Gyurcsány Ferenc szocialista képviselő, volt miniszterelnök, mentelmi ügye tárgyalásának előkészítéséről tárgyalnak.

Közölte: döntöttek arról is, hogy milyen körben kérnek be további iratokat, amit a bizottság egyhangúlag támogatott. Arra a kérdésre, hogy milyen iratokról van szó, a testület vezetője nem kívánt válaszolni. Mint rámutatott, zárt ülésen tárgyalt mentelmi ügyről van szó, amely magával vonja a titkosságot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.