Történelmi csúcson a SuperTV2

A SuperTV2 minden eddiginél magabiztosabban teljesített a márciusi nézettségi versenyben – közölte szerdán a TV2 Csoport.
A csatorna indulása óta legmagasabb havi átlagos közönségarányát érte el a teljes lakosság és a 18–59 évesek körében is, főműsoridőben és teljes napon egyaránt. Kimagasló teljesítményének köszönhetően megerősítette pozícióját a vezető kábelcsatornák között, a negyedik legnézettebb kábelcsatorna lett márciusban.

A csatorna közleménye szerint a SuperTV2 2012-es indulása óta legmagasabb átlagos havi közönségarányát érte el a 18–59-es célcsoportban márciusban, főműsoridőben (3,16% SHR), valamint teljes napon (3,41% SHR) egyaránt. A teljes lakosságot tekintve is minden eddiginél nagyobb átlagos piaci részesedést tudhat magáénak a csatorna. Rekordteljesítményének köszönhetően a havi kábelcsatorna-ranglista negyedik helyét tudhatja magáénak a 18–59 évesek körében.

A TV2 Csoport kábelcsatornáinak programigazgatója, Fischer Gábor a következőket mondta a csatorna sikereiről: „Büszkék vagyunk a SuperTV2 eredményeire, a cégcsoport számára kiemelt fontosságú a kábelportfólió fejlesztése, ezért ez elmúlt hetekben egy minden eddiginél nagyobb program invesztíció első fázisaként, frissen vásárolt, esetenként az amerikai bemutató után pár nappal kerültek adásba premier tartalmaink. Eltökélt célunk, hogy a SuperTV2 a legnézettebb kábeltelevízió legyen a piacon, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a vásárolt tartalmak mellett a saját gyártású műsorok fejlesztésére is.”

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.