Tíz év fegyházat kapott a gyerekeit bántalmazó, molesztáló férfi

Tíz év fegyházra ítélt a Budapest Környéki Törvényszék pénteken, nem jogerősen szemérem elleni erőszak, személyi szabadság megsértése és kiskorú veszélyeztetése miatt egy Pest megyei férfit, aki éveken át bántalmazta, molesztálta nevelt és saját gyerekeit. A zárt tárgyalást követő nyilvános ítélethirdetés után az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett.

A vádlott, F. L. Cs. élettársával együtt nevelte saját három gyerekét - két lányt és egy fiút -, valamint az asszony két lányát, akkor még mind az öten kiskorúak voltak. A férfi 2005 és 2013 között ittasan naponta verte élettársát és saját, most tizenkét és tizenhat éves lányát. Előfordult az is, hogy kizárta a családját a házból, máskor pedig pofozta, rugdosta, nadrágszíjjal verte a gyerekeit.

A férfi a nagyobbik lányát 2010-ben a kádban fojtogatni kezdte, közben azt kiabálta, hogy megöli. Többször előfordult, hogy a gyerekek kutyáit felakasztotta a házuk gerendájára, amit a gyerekeknek végig kellett nézniük, sőt olykor a tetemeket is velük ásatta el a kertben.

A férfi és élettársa - olykor egy másik nővel hármasban - 2010 előtt több alkalommal a gyermekei előtt szeretkezett, 2009-ben pedig a nagyobbik lányát szexre akarta kényszeríteni, miután fogdosta és fajtalankodott vele. A kislány ellenállását veréssel próbálta megtörni, később pedig előfordult, hogy a gyereket odakötözte az emeletes ágyhoz, majd magára hagyta. Élettársának megtiltotta, hogy kiszabadítsa a lányt.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.