Tisztújítás a Jobbiknál: Vona Gábor maradt a frakcióvezető

Újabb két évre Vona Gábort választotta frakcióvezetővé a Jobbik képviselőcsoportja szerdán. A frakcióvezetésben egyetlen személyi változás történt: Hegedűs Tamás helyett Z. Kárpát Dániel került be a frakcióvezető-helyettesek közé.

További újdonság, hogy ősztől Bana Tibor személyében frakcióigazgató-helyettes is dolgozik a képviselőtestületben.

Újabb két évre Vona Gábort választotta frakcióvezetővé
M. Schmidt János 2012.05.19. Digitális 2012. május 19. Jobbik IX. kongresszusa, tisztújító. A képen Vona Gábor pártelnök. Fotó: M. Schmidt János

Vona Gábor pártelnök elmondta: Hegedűs Tamás általános frakcióvezető-helyettesi munkáját a jövőben Volner János végzi majd, míg Hegedűs Tamás a párt országos választási programjának megalkotását koordinálja, beleértve egy leendő új kormányzati struktúra szakmai, személyi hátterének kidolgozását is.

Volner János a Jobbik sajtótájékoztatóján elmondta: célja a Jobbik kormányképességének megerősítése és az embereket érintő alapvető fontosságú témák megjelenítése az Országgyűlésben.

Z. Kárpát Dániel újonnan megválasztott frakcióvezető-helyettes hozzátette: szerinte közelebb kell hozni a politikát az emberekhez, és új eszközökkel, új módszerekkel be kell bizonyítaniuk, hogy van remény és kiút a jelenlegi helyzetből.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.