Tisztelt Előfizetők!

Budapesti előfizetőink közül sokan az elmúlt napokban nem vagy csak késve kapták meg lapunkat. Ezért a szerkesztőség és kiadónk nevében elnézést kérek olvasóinktól.

Saját eszközeinkkel mindent megteszünk annak érdekében, hogy a terjesztés mielőbb helyreálljon, kárt szenvedett előfizetőink pedig jóvátételt kapjanak.

A fővárosi kerületek egy részé­ben fellépő terjesztési zavar szerkesztőségünket és kiadónkat váratlanul érte, nem tudtunk előre kellően felkészülni az olvasók panaszainak fogadására, az őket ért veszteség ellentételezésére. A terjesztési zavarról ugyan szerkesztőségünk és kiadónk nem tehet, de megértjük, hogy aki megtisztelt bennünket újságunk előfizetésével, rajtunk kéri számon, miért nem vagy miért késve kapja meg a lapot.

Eddigi türelmüket és megértésüket köszönjük. Reméljük, hogy a terjesztési problémákat mihamarabb megoldják, és a teljes körű kártérítés nyomán előfizetőink továbbra is hűségesek maradnak hozzánk.

Tóth Levente

megbízott főszerkesztő

A Népszabadság április 2-án átalakult. Az új lap mindaz, amit mi a modern újságírásról, egy ízig-vérig magyar, tehát európai napilapról gondolunk
Megújult lap
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.