Méretes tetkókat rejtenek a jobbikos parlamenti zakók

Testes testrajzokat rejtenek a jobbikos zakók - írja a Pulitzer Nővérek blog. A cikk szerint Zagyva György Gyula és a szintén a radikálisokat erősítő Lenhardt Balázs képviselő karjai is tetoválásokat őriznek.

"Azt persze nem tudni, hogy melyik parlamenti képviselő mit rejt a zakója alatt (Vona Gábor mondjuk legtöbbször gárda-mellényt), egy azonban biztos: a Jobbik politikusaival nem csak a radikálisok költöztek be a T. Ház falai közé, de megnőtt az egy főre jutó tetoválások aránya is" - olvasható a pulitzernoverek.blog.hu oldal legfrissebb bejegyzésében.

A cikk rámutat, hogy a legendárium szerint Ferenc Ferdinánd és Horthy Miklós is rejtegetett valamilyen tetoválást a ruhája alatt, a magyar kormányzó állítólag egy sárkányt viselt a bőre alá varrva. Bár nem tudni biztosan, de a jelenkori magyar országgyűlési képviselők közül a hírek szerint Gusztos Péter (SZDSZ) volt az első, aki magára varratott egy szimbólumot. Erről büszkén be is számolt a Blikknek.

A blog szerint a mostani parlamenti összetételben a jobbikos képviselők a legradikálisabbak ezen a téren is. Úgy tudni, hogy Zagyva György Gyula jobb karját is tetoválás díszíti, de frakciótársáról, Lenhardt Balázsról is tudható: mindkét karja "tele van varrva". A közösségi oldalakon fellelhető fotók tanúsága szerint Lenhardt egy metálbanda logóját viseli többek között.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.