Telefonon sározzák Juhász Pétert a kerületi lap nevében

Az ellenzék V. kerületi polgármester-jelöltje szerint megkezdődött a kampány azzal, hogy ismeretlenek a Belváros című lap munkatársaként hívogatják a kerület polgárait, hogy megkérdezzék, tudják-e, hogy Juhász Péter drogos.
Az Együtt-PM társelnöke Facebook-bejegyzésében azt írja: többen keresték meg balatoni nyaralása alatt felháborodva, hogy a Belváros című lap munkatársaként hívogatják őket. A lap állítólagos munkatársa azt kérdezte, tudják-e az V. kerületi lakosok, hogy a baloldal közös polgármester-jelöltje drogos.

Juhász szerint érdemes megnézni az RTL Klub múlt pénteki Híradóját, amelyben beszámoltak arról: a hivatalosan független lapnak a kerületi vezetés 8 év alatt 400 millió forintot fizetett ki hirdetésekre. Az RTL híradása szerint a 40 oldalas lapban közel 2000 oldalnyi hirdetés került volna ennyibe. Ráadásul a lapot kiadó cég a tulajdonosa annak a belvárosi, Aranykéz utcai lakásnak, amely Habony Árpád lakcímeként szerepel a nyilvántartásban.

A csatornának a kerület a hirdetésekkel kapcsolatosan azt a tájékoztatást adta, hogy mivel a helyi lakosok sok támogatást kapnak az önkormányzattól, a polgármesteri hivatal rendszeres tájékoztatást nyújt azok igénybevételének módjáról.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.