Taroltak szombaton a híradók

A híradók voltak a legnézettebb tévéműsorok szombaton. A TV2 Tények című hírműsorát csaknem másfél millióan, az RTL Klub Híradóját pedig közel 1,3 millióan nézték. Az m1 Híradója – magához képest – is kiemelkedő, egymillió feletti nézőt produkált, a teljes lakosság körében 1 millió 71 ezren nézték a közszolgálati híradót.

A kiugró nézettség nyilvánvalóan abból fakadt, hogy az emberek kíváncsiak voltak a rendkívüli időjárási helyzetre, valamint várták az Eurovíziós Dalfesztivál köztévés selejtezőjét, amely közvetlenül a híradó után kezdődött. Az Eurovíziós Dalfesztivál selejtezőjét a teljes lakosság körében 975 ezren nézték. A teljes lakosság körében az Eurovíziós Dalfesztivált többen nézték, mint a két kereskedelmi tévé adásait.

A köztévé híradójának vasárnapi nézettsége már közel sem volt ennyire fényes. Vasárnap este mindössze 544 ezren voltak kíváncsiak az m1 Híradójára. A Magyarország szeretlek! szórakoztató showműsor pedig 734 ezer nézőt vonzott. A vasárnapi híradók versenyében az RTL Klub Híradója nyert több mint másfél millió nézővel, a TV2 Tények pedig több mint 1,4 milliós nézettséget produkált. A TV2 Naplójára pedig több mint 1,6 millióan voltak kíváncsiak. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.